Betrouwbaarheid voorop bij fleetmanagement lease-auto’s

Een 8.2 voor fleetmanagement lease-auto’s

Organisaties die wagenparkbeheer aan ons uitbesteden, beoordelen onze dienstverlening met een 8.2. Dat blijkt uit het klanttevredenheidsonderzoek dat wij onlangs uitvoerden. Ontdek waarom goed fleetmanagement van lease-auto’s waardevol is voor uw organisatie.

Bij een wagenpark vol lease-auto’s is een nauwkeurige factuurcontrole essentieel
Een wagenpark kan beheerders behoorlijk wat stress geven. Factuurcontrole is vaak ingewikkeld en tijdrovend. Deze werkzaamheden komen bovendien bovenop alle dagelijkse zaken als offertecontroles en e-mailafhandelingen. Wij controleren gedetailleerd alle facturen die wij verwerken. Volgens ons klanttevredenheidsonderzoek een goede toevoeging op de dienstverlening: respondenten waarderen onze eerlijke en betrouwbare aanpak.

“De Wagenparkbeheerders biedt flexibiliteit en maatwerk. Altijd met een goede theoretische en feitelijke onderbouwing.” – reactie uit het anonieme klanttevredenheidsonderzoek

Belangen behartigen bij leveranciers

Leasemaatschappijen vormen een grote kostenpost bij fleetmanagement van lease-auto’s. Het is daarom belangrijk scherp te zijn op de afspraken. Wij werken volledig onafhankelijk en zetten uw belangen altijd voorop. Met ons betrouwbare advies over de best mogelijke voorwaarden en tarieven beslist u zelf wat u doet. Wij krijgen voor deze service gemiddeld een 8.4 van onze opdrachtgevers.

Optimaal ontzorgen

Alle taken die tot het goed functioneren van een wagenpark behoren, nemen wij op ons. Op ontzorging van fleetmanagement van lease-auto’s scoren volgens onze klanten een 8.4. Op betrouwbaarheid scoren wij zelfs een 9. Communicatie verloopt via ons efficiënt, consequent en helder. Of we nu contact hebben met berijders, leidinggevenden of leasemaatschappijen.

“Staat er een fout in de offerte van een leasemaatschappij? De Wagenparkbeheerders ziet het direct en neemt ook meteen contact op.” – reactie uit het anonieme klanttevredenheidsonderzoek