Software

Fleet management software

De fleet management software die we gebruiken is van cruciaal belang in ons succes. Om die reden zijn wij in 2016 gestart met Hubble.

Hubble is het enige applicatie op de markt dat ontwikkeld is door en voor wagenparkbeheerders en specifiek gericht is op geleasede en gehuurde voertuigen. Hubble neemt veel operationeel werk uit handen waardoor de wagenparkbeheerder zich kan richten op de tactische en strategische werkzaamheden waar onze klanten het meeste baat bij hebben. De cijfers spreken voor zich: In korte tijd zijn we gegroeid naar een beheerd volume van bijna 45.000 auto’s en 10.000 mobiliteitskaarten. Fleetmanagers, mobiliteitsmanagers, fleetmanagement bedrijven maar ook leasemaatschappijen hebben inmiddels ook de voordelen van Hubble ontdekt.

Car Configurator

Ons nieuwste product is onze eigen car configurator, speciaal ontwikkeld voor leaserijders die graag geholpen willen worden bij het kiezen van de best passende auto. Niet merk of model als startpunt, maar de persoonlijke situatie, wensen en eisen. Volledig op maat voor elke autoregeling en altijd inzicht in de netto maandlasten. Het resultaat? Medewerkers zijn veel minder tijd kwijt met het vinden van een auto, kiezen een auto die beter past en minder kost.

Veelgestelde vragen over fleet management software?