Over ons

De Wagenparkbeheerders staan voor kennis en ervaring. Wij werken niet met ongeoefende stagiaires of groentjes in het vak, maar met gedreven professionals. Onze mensen maakten zich het vak eigen in verschillende functies bij onder meer leasemaatschappijen, toeleveranciers, adviesbureaus en als wagenparkbeheerder bij grote ondernemingen. Onze gecombineerde kennis maakt ons uniek en stelt ons in staat om bij al onze klanten significante resultaten te boeken.

Bekijk alle vacatures Maak kennis met het team

De Wagenparkbeheerders in cijfers

0
Sinds oprichting

Zoveel jaar ontzorgen we onze klanten al.

0
Jaar ervaring

Dat hebben onze collega’s gezamenlijk voor u beschikbaar.

0
Klanttevredenheid

Zo beoordelen onze klanten onze dienstverlening

Geschiedenis

Omzetgroei als resultaat en niet als doel. Doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Klanten blij maken. Vanuit deze drijfveren is De Wagenparkbeheerders ontstaan. Met deze manier van werken waren we direct succesvol en dat betekende ook dat onze organisatie groeide. Onze drijfveren bleven hetzelfde. Vandaag beheren we met ons team een vloot van 40.000 auto’s en mobiliteitskaarten en zijn we uitgegroeid tot een van de grootste wagenparkbeheerders van Nederland. Onze nieuwe klanten komen vaak op aanbeveling bij ons binnen en we hebben nagenoeg geen klantverloop.

Wilt u ook ervaren hoe wij werken? Neem dan contact met ons op.

Maak kennis met ons team

Maak kennis met het team
Annemiek Bos
Fleetmanager
Annemiek Lankreijer
Data & Control
Bas Dicou
Fleetmanager
Bas Zonneveld Piek
Fleetmanager
Barend Timmermans
Consultant Autoleasing, Wagenparkbeheer en Mobiliteit
Cynthia Ippel
Officemanager
Chiara van Vliet
Data & Control
Emile Jansen
Fleetmanager
Elmar Slokker
Fleetmanager
Erik van Harmelen
Directeur
Hans van den Ham
Fleetmanager
Jurriaan Lemkes
Contractmanager
Kitty Scholten – van Elst
Data & Control
Nadine Uittenboogaard
Fleetmanager en Proces Consultant
Mark Engels
Fleetmanager en Project Consultant
Maikel van de Sande
Directeur
Manon Verwey
Fleetmanager
Marita Koenders
Fleetmanager
Martijn Niessen
Fleetmanager
Peter Oord
Fleetmanager
Robert Bregman
Fleetmanager
Rolf Heikens
Manager Business Services
Roy van Wagtendonk
Fleetmanager
Sander Gerrits
Fleetmanager

Werken bij de wagenparkbeheerders

Werken bij De Wagenparkbeheerders is werken met plezier. Samen met je collega’s ga je elke dag weer voor het beste voor je klanten.

Bekijk alle vacatures

Uitstekend beoordeeld door onze klanten

8,3

We scoorden een 8,3 in ons
klanttevredenheidsonderzoek

Henk Winckens
ENEXIS Groep

Diesels en benzine faseren we langzaam uit. De Wagenparkbeheerders maken deze ambities waar, omdat zij geschikte elektrische modellen voorleggen: geen gemakkelijke klus in alle autosegmenten. Hun data geeft ook nog eens een update van waar we staan met de CO2-uitstoot van het wagenpark.

Norbert Posthumus
Feenstra

De dienstverlening die De Wagenparkbeheerders leveren is in één woord te omschrijven als ontzorgen. Ze ondersteunen ons op strategisch, operationeel en tactisch gebied en kunnen hierin werkelijk alles voor ons betekenen.

Ruud Wilgenkamp
Vanderlande

De samenwerking met De Wagenparkbeheerders is goed. Dit zie je direct terug in de resultaten. Ze zijn sterk in contractmanagement en weten daar steeds de juiste snaar te raken. De grote kracht is dat zij zelf uit het vak komen. Ze kennen de ‘tips en trics’ en weten deze kennis goed en kundig te gebruiken. Ze zetten de zaak steeds weer op scherp. Dat is voor mij een enorme toegevoegde waarde

Vincent Kool
De Volksbank

Het enthousiasme van De Wagenparkbeheerders greep ons direct. Het is geen traditioneel bedrijf, maar een energieke club waar ruimte is voor flexibiliteit. Het traject voelde direct als een samenwerking waarbij gekeken werd naar onze specifieke situatie.

ISO gecertificeerd

De Wagenparkbeheerders heeft het ISO-27001 certificaat voor informatiebeveiliging behaald! Deze certificering laat zien dat De Wagenparkbeheerders klantinformatie effectief beschermt door risicoblootstelling te minimaliseren en een cultuur van informatiebeveiliging te stimuleren. De visie van Hubble op beveiliging sluit naadloos aan bij de pijlers van vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid.