De Wagenparkbeheerders breidt haar dienstverlening verder uit! Onze consultant aan het woord.

Introductie

In 2024 bestaat De Wagenparkbeheerders 10 jaar en kan het team terugkijken op succesvolle jaren. De Wagenparkbeheerders bedient een snel toenemend aantal corporate bedrijven die 65.000 medewerkers vertegenwoordigen resulterend in het beheer van ruim 18.000 voertuigen en 6000 mobiliteitskaarten en andere vervoersmodaliteiten.

Het goed bedienen van onze bestaande en toekomstige klanten vraagt om meer dan alleen het professioneel beheren van het wagenpark. Het betekent ook het kennen en begrijpen van de doelstellingen van de klant, up to date zijn van de ontwikkelingen in de markt, het geven van een goed onafhankelijk advies, het maken van heldere kostenanalyses, het doen van verbetervoorstellen, het opstellen van een (duurzaam) mobiliteitsbeleid, adviseren over flexibele mobiliteitsoplossingen en invulling geven aan projectmanagement.

Om ervoor te zorgen dat we voldoende aandacht en diepgaand advies kunnen blijven geven aan onze klanten, heeft De Wagenparkbeheerders dit jaar besloten om haar Consultancy activiteiten verder uit te breiden. Dit zorgt ervoor dat onze klanten direct geholpen kunnen worden met projectmatige adviesvraagstukken. Daarnaast biedt deze uitbreiding meer mogelijkheden om bedrijven te helpen die enkel op zoek zijn naar een onafhankelijk adviseur voor uiteenlopende mobiliteitsvraagstukken.

Barend Timmermans

Zo ben ik met veel plezier op 1 juli jl. gestart in de rol van Consultant en richt ik mij op een breed spectrum dat betrekking heeft op autoleasing, wagenparkbeheer en mobiliteit. Wat het juist leuk maakt aan deze rol, is dat ik mijn jarenlange en brede ervaring in de mobiliteitsbranche op een onafhankelijke wijze kan inzetten.

Ik krijg energie in het geven van een onafhankelijk en deskundig advies dat het beste aansluit bij de behoefte van mijn klant. Ik wil van toegevoegde waarde zijn en klanten écht helpen!

Momenteel adviseer ik bedrijven over de CO2 rapportageplicht dat per volgend jaar verplicht wordt gesteld voor bedrijven met meer dan 100 werknemers. Daarnaast houd ik mij bezig met het project ‘Mobiliteitsbeheer’. Hierin kijken wij hoe we onze klanten kunnen helpen op een slimme manier hun mobiliteitsbudget te beheren en hoe een multi modale reisoplossing aangeboden kan worden. Daarvoor werk ik onder andere veel samen met Hubble, om te onderzoeken hoe deze software aangepast kan worden om deze klantbehoefte te realiseren. Om meer voorbeelden te geven waar wij u en uw bedrijf mee kunnen helpen, verwijs ik u graag door naar consultancy diensten.

Meer weten?

Ook op zoek naar een deskundig en onafhankelijk advies op gebied van autoleasing, wagenparkbeheer en mobiliteit? Neem contact met mij op via barend@dewagenparkbeheerders.nl of via +31 30 2374700. Graag ga ik het gesprek aan hoe we samen jullie wagenpark efficiënter, duurzamer of anders kunnen inrichten.

 

Update augustus 2023